Dankzij deze video op TikTok kun je jouw ventilator extra koude lucht laten blazen!

Dankzij deze video op TikTok kun je jouw ventilator extra koude lucht laten blazen!

We begeven ons in het hartje van de zomer en hebben al heel wat mooie en warme zomerdagen achter de rug. De zomer is iets waar velen naar uitkijken, heerlijk op vakantie of gewoon genieten van de zon in eigen tuin. Toch zijn er een tweetal dingen die we niet zo fijn vinden aan dit seizoen en dat zijn de muggen en de hitte in onze woning.

Wanneer we tijdens de warme zomermaanden te maken krijgen met extreme hitte is het voor velen helaas plakken in bed en dus slapeloze nachten. Gelukkig bestaat er TikTok en zijn er op dit platform diverse hacks te vinden die je kunnen helpen bij het koeler krijgen van bijvoorbeeld jouw slaapkamer.

Vooral tijdens de extreem hete dagen is het bijna onmogelijk om het hoofd koel te houden. Gelukkig gaat er nu op TikTok een hack viraal die laat zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je ventilator koude lucht blaast. TikTok-gebruiker Bella Avila en Lisa – @onlyjaysus en @lisafj14 – laten in hun video’s zien hoe de truc in zijn werkt gaat. Het is namelijk heel simpel om je ventilator koude lucht te laten blazen, het enige dat je nodig hebt is een bak of fles met ijs, deze zet je voor je ventilator. Hieronder laten beide dames in hun video zien hoe zij te werk gaan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven