Opvallende kiekjes online van Gordon: Zijn transformatie kan rekenen op veel kritiek!

Opvallende kiekjes online van Gordon: Zijn transformatie kan rekenen op veel kritiek!

Er lijkt een nieuwe fase in het leven van Gordon te zijn aangebroken, een bekend figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

De media richt zich nu op zijn mogelijke terugkeer op televisie in plaats van de gebruikelijke berichtgeving over persoonlijke drama’s of incidenten.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Gordons transformatie heeft veel aandacht getrokken en heeft opvallend veel kritiek ontvangen.Bij het Max Kerstconcert is Gordon onlangs verschenen met een drastisch veranderde haarstijl. Zijn bekende korte krullen hebben plaatsgemaakt voor een langere haardracht die hij stijlvol opzij kamt. De nieuwe look heeft al vergelijkingen opgeleverd met het personage Bob de Rooij van Paul de Leeuw, waarbij reacties als: “What the f*ck heb je met je” verschenen.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’
Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Bob de Rooij is terug en heeft zijn haar gedaan, ja hoor!

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Niet alleen heeft de veelbesproken Gordon een transformatie ondergaan in zijn haardracht, maar ook in zijn kledingstijl.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

Ondanks het traditionele driedelige pak dat hij droeg tijdens het Kerstconcert, heeft Gordon daarbuiten een compleet nieuwe stijl omarmd.

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes Toto en Rocco en heeft ze in een asiel achtergelaten. Dit werd gemeld door het juicekanaal Reality.FBI, die ook berichtte dat Gordon de kerstdagen in Dubai heeft doorgebracht in het gezelschap van vrienden.

Er is ook positief nieuws te melden. Ondanks weinig nieuws over Goor, heeft hij zich met Kerst vooral vermaakt met zijn vrienden in Dubai.Na een grondige analyse van recente foto’s blijkt dat Gordons nieuwe kledingstijl in combinatie met zijn kapsel opvallend genoeg is om vergelijkingen op te roepen met Brüno, het bekende personage van Sacha Baron Cohen, die ook bekend staat als Borat.

Scroll naar boven