Gordon openhartig over gitzwarte periode: ‘Het waren twee pogingen’

Wat is er aan de hand met Gordon? Afwezig op zijn eigen personeelsfeestje!

Er wordt een winterse speciale aflevering van ‘Casa di Beau’ uitgezonden, waarin bekende Nederlanders in een luxueuze omgeving verblijven en diepgaande gesprekken voeren, gehost door Beau van Erven Dorens.

Gordon onderweg naar familie in Nederland: ‘Zo ziet emotioneel en mentaal gebroken er uit’

Deze keer vindt het gesprek plaats op een koude winterlocatie, in tegenstelling tot de gebruikelijke zomerse Italiaanse villa waar Beau normaal gesproken zijn gasten ontvangt.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Gordon sprak openhartig over zijn geruchtmakende breuk met Gavin en de donkere periode die hij heeft doorgemaakt tijdens de recente winterspecial van “Casa di Beau”, die zondagavond werd uitgezonden.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Tijdens “Shownieuws” op zaterdagavond werden fragmenten van deze aflevering getoond, waarbij Gordons eerlijke verhaal over zijn eerdere zelfmoordpogingen opviel.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Met emotie in zijn stem zei hij: ‘Hij wist ook dingen over mij, bijvoorbeeld dat ik een einde aan mijn leven heb proberen te maken. Het waren twee pogingen…’.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Tijdens een ontroerend moment pakte Beau de hand van Gordon, die duidelijk emotioneel was, en vroeg of hij deze ervaringen heeft verwerkt met professionele hulp.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

In antwoord hierop zei Gordon: ‘Ja natuurlijk, en dat nog steeds. Maar Patrick heeft mij gered door letterlijk bovenop me te springen.’

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Gordon’s ex-vriend, Patrick, onderhoudt tot op de dag van vandaag een speciale relatie met de zanger en is dan ook zijn grote steun en toeverlaat.

“`html

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

In “Shownieuws” onthulde Bart Ettekoven dat Gordon in “Casa di Beau” liet weten open te staan voor nog een allerlaatste seizoen van “Geer en Goor”. Naast deze zware onderwerpen was er ook luchtiger nieuws.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Echter lijkt Gerard Joling hier momenteel nog niet helemaal klaar voor te zijn. De toekomst zal uitwijzen of dit werkelijkheid wordt!

“`

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’
Scroll naar boven