Gordon is zichtbaar furieus en haalt hard uit in programma: ‘Schaam je diep’

Gordon ligt onder vergrootglas: Flinke ophef over verdwenen hondjes Toto en Rocco!

In een aflevering van het programma ‘Casa di Beau’ is Gordon duidelijk boos en uit hij felle kritiek: ‘Schaam je diep’. Presentator Beau van Erven Dorens heeft een winterse editie van zijn show gecreëerd, waar bekende Nederlanders in een luxueuze omgeving verblijven en diepgaande gesprekken voeren. Dit keer vindt de setting plaats op een koude winterlocatie, in plaats van de gebruikelijke zomerse Italiaanse villa waar de gasten normaal gesproken werden ontvangen.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’
Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: 'Ik ben zijn papa'

Altijd met zijn gasten voert Beau diepgaande gesprekken over allerlei onderwerpen en bijzondere situaties.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: 'Het kan niet waar zijn'

De uitzending is gepland voor 7 januari en belooft spannend te worden met gasten zoals presentator Ruben Nicolai, voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn, en de veelbesproken zanger/presentator Gordon.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

In de preview zorgt Gordon, bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid en controversiële momenten, al voor opschudding met zijn felle commentaar.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

In de eerste beelden haalt Gordon hard uit naar iemand die hem het leven zuur heeft gemaakt. ‘Wat hier gebeurt is karakterm00rd! Ik zou willen zeggen tegen degene, waarvan ik weet dat hij dit kijkt: ‘Schaam je diep!”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Na een turbulent jaar, waarin hij zijn verloving met Gavin Rozario verbrak en te maken kreeg met spanningen met zowel SBS6 als collega Gerard Joling, is het duidelijk dat Gordon het niet gemakkelijk heeft gehad.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Zijn confrontaties met Johan Derksen hebben eveneens veel aandacht gekregen. Desondanks blijft Gordon vastberaden actief in de wereld van entertainment.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

In een nieuwe Nederlandse film zal hij binnenkort te zien zijn, zal hij optredens verzorgen bij Omroep Max, en wordt er zelfs gespeculeerd over een mogelijke reünie met Gerard Joling.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Deze aflevering belooft een mix van entertainment, confrontatie en mogelijk verrassende wendingen. We moeten nog even geduld hebben.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’
Scroll naar boven