Geschrokken Britt Dekker deelt heftige beelden: ‘Zo snel kan het gaan’

Soms heb je van die dagen dat het allemaal even niet mee zit. Paardenmeisje en presentatrice Britt Dekker had zondag zo’n dag.

Geschrokken Britt Dekker deelt heftige beelden: ‘Zo snel kan het gaan’

De goedlachse blondine die altijd recht voor haar raap is, dacht een heerlijk ritje te maken met een golfkarretje.

Het ritje verliep alleen even anders dan gedacht want ze belandde uiteindelijk met het karretje in de sloot. ,,Ik dacht dat het een plasje was. Het was doodeng.”

De schrik zat er zondag dan ook behoorlijk goed in bij de presentatrice. In haar Stories op Instagram vertelde ze wat er gebeurd was.

,,Oké jongens, ik moet echt even bijkomen van de crash met die golfkar”, begint Britt haar verhaal. ,,Het was eigenlijk echt do0deng. Het leek net een plas.”

Naar eigen zeggen ging ze ‘vol gas’ eropaf. ,,En hij kapseisde dus. Ik dacht even: als je hieronder flikkert, dan verdrink je straks gewoon op een weilandje in een stukje sloot. Zo snel kan het gaan.”

De golfkar is inmiddels uit de sloot gehaald en gelukkig is alles goed afgelopen. ,,Ik was tot mijn onderbroek helemaal doorweekt, want ik pleurde uiteindelijk de sloot in.”

Buiten het hele gedoe met het golfkarretje ging er nog meer mis volgens Britt, het was niet bepaald haar dag.

Geschrokken Britt Dekker deelt heftige beelden: ‘Zo snel kan het gaan’
britt dekker

,,Het is mijn zondag niet, want net ontpl0fte ook nog mijn melkschuimer én er is een paard ontsnapt uit de paddock. Dwars door de hekken heen. Het lijkt wel vrijdag de dertiende. Snel naar bed.”

Over de auteur

Scroll naar boven