Vrouw (50) is getrouwd met treinstation: Iedere dag een lange rit om bij haar liefde te zijn!

Dit ga je waarschijnlijk niet geloven maar de Amerikaanse Carol is verliefd op een treinstation. Het verhaal wordt nog gekker, in 2015 trad ze in het huwelijk met het station genaamd Sante Fe.

Carol ziet het station echt als haar partner. Sinds dat ze negen jaar oud was begon ze gevoelens te krijgen voor het station.

In 2011 werden Carol en het station officieel een koppeltje en vandaag de dag gaat ze dan ook door het leven als Carol Sante Fe.

Om iedere dag bij haar station te kunnen zijn en samen tijd door te brengen, neemt ze de bus. De busrit duurt 45 minuten maar dan dan is ze wel bij haar geliefde Daidra.

Naar eigen zeggen is er een plekje op het station waar ze kunnen genieten van hun privacy, dit zodat ze haar geliefde kan aanraken.

In hun huwelijk is er geen sprake van fysieke sks, dit vindt Carol onrespectvol. Kortom Carol is een echte objectofiel.

In het verleden heeft ze wel een poging gedaan om met een mens een relatie te hebben, echter was deze van korte duur.

De liefde heeft ze echt gevonden in het station, de eerste eer dat ze Daidra aanraakte kan ze nog goed herinneren.

De startende treinmotoren waren voor haar magisch en tevens het feit dat ze Daidra voor het eerst aanraakte. Ze laat weten dat ze bijna een 0rgasme kreeg.

Het huwelijk tussen haar en Daidra mag dan wel niet officieel zijn. toch liet ze haar achternaam veranderen in Sante Fe.

Haar relatie met het station gaat ver en haar gevoelens voor Daidra gaan dieper dan diep, ze zal haar grote liefde dan ook nooit verlaten.

Over de auteur

Scroll naar boven