Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

De persoon die voorheen bekend stond als Fulvio, is nu bekend als Fulvia en heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan van man naar vrouw. Dit proces heeft maar liefst 150 operaties en 15 jaar in beslag genomen.

Nu 56 jaar oud, realiseerde Fulvia zich al op vijftienjarige leeftijd dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd besloot ze de stap naar transformatie te zetten.

Voordat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.


In plaats van te genieten van bier en in een Amerikaanse 4×4 te rijden en zich als een macho te gedragen, probeerde ze haar ware identiteit te onderdrukken.


Uiteindelijk werd dit echter te veel voor haar en koos ze ervoor om haar ware ik te omarmen.


Dit deelde ze met haar partner Marisa, die

“`Fulvia had in eerste instantie moeite met de verandering, maar uiteindelijk vond ze haar innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Tegenwoordig leven ze samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Oorspronkelijk afkomstig uit een religieuze familie, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.


Haar aanvankelijke pogingen om haar van gedachten te doen veranderen, waren tevergeefs. Ondanks hun aanvankelijke terughoudendheid, begonnen ze haar te steunen toen ze haar vastberadenheid zagen.


De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Ondanks dit aanzienlijke bedrag, voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.


Fulvia is vastberaden om volledig de vrouw te worden die ze altijd al wilde zijn, wat inhoudt dat er nog meer ingrepen nodig zijn.


Op dit moment heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, wat iets is dat ze nog wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Scroll naar boven