Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

De Amerikaanse Paigey Miller leidt een uniek bestaan: ze brengt haar dagen door als een baby, inclusief het dragen van luiers, kleuren en het spelen met poppen.

Hoewel ze volwassen is, heeft ze ervoor gekozen om fulltime de rol van een baby op zich te nemen, wat haar werk heeft vervangen.

Dit fenomeen, bekend als ABDL (adult baby and diaper lover), is geen onbekend verschijnsel. Er zijn vele ABDL-gemeenschappen waar mensen zich kunnen uiten en verbinden met anderen die dezelfde levensstijl hebben gekozen.

Online of persoonlijk kunnen mensen met dezelfde voorkeur elkaar ontmoeten.


Elke dag begint Paigey in een ledikantje met een volle luier. Haar tijd besteedt ze aan spelen met speelgoed en het creëren van online content voor anderen met dezelfde interesse.


In tegenstelling tot sommigen in de ABDL-gemeenschap, die hun levensstijl verborgen houden, maakt Paigey slim gebruik van haar unieke levenswijze.


Om de kosten van de luiers, die ongeveer 250 euro per maand bedragen, te dekken, heeft ze een eigen website waar mensen zich kunnen aanmelden en donaties kunnen doen. Dankzij 426 donateurs heeft Paigey geen reguliere baan meer nodig.


In tegenstelling tot veel adult baby’s, die alleen binnenshuis in deze rol stappen, kleedt Paigey zich ook als baby in het openbaar, zoals tijdens het boodschappen doen.

“`html

Ze neemt echter anderen in overweging: “Ik kleed me als een kind, maar zuig dan niet aan mijn flesje of iets dergelijks.”


Ondanks mogelijke negatieve reacties op haar YouTube-video’s, waarin ze onverstaanbaar brabbelt, blijft Paigey onaangedaan en richt zich op wat zij wil.


Deze ongebruikelijke weg is nu
“`Paigey heeft een carrière opgebouwd die potentieel zeer winstgevend is. Ze heeft al vijf jaar een vriend die haar volledig ondersteunt, ondanks dat hij geen ‘baby’ is. Hij zegt: “Hij is geen baby, maar steunt mij wel in hoe ik ben.”

De levensstijl van Paigey roept diverse meningen en reacties op. Wat vind jij van deze unieke manier van leven?

Afbeelding:

Afbeelding:

Video:

Scroll naar boven