Heftige en zware periode voor Teun Fohn: ‘Ik wil er eerst voor haar zijn’

De 51-jarige Teun Föhn hebben we allemaal leren kennen in de realityserie Urk! Vorig jaar besloot hij de deuren van zijn kapsalon definitief te sluiten.

Voor Teun maar ook zeker voor zijn vaste klanten was het wennen. ‘Ik mis de structuur in mijn leven die ik door de kapsalon had,

het contact met mijn collega’s en mijn klanten. Ik moet echt mijn draai weer zien te vinden,’ vertelde Teun destijds aan Story.

Vandaag de dag heeft hij al wat meer de weg gevonden in zijn nieuwe leventje. ‘Ik heb nu een paar grote projecten waarop ik mij kan richten, dus dat scheelt,’ zegt hij nu.

Zijn relatie met Jeroen Buis ging exact een jaar geleden voorbij. ‘Na Jeroen heb ik geen relatie meer gehad en ik mag een beetje ‘grazen,’ zoals ik dat noem.

Maar alleen met mannen hoor, ik ben geen Roy Donders!’ Bij de gedachte om Urk te verlaten gruwen de meeste bewoners direct, echter is dat bij Teun niet het geval.

‘Ik ben zeker van plan om op termijn ergens anders te gaan wonen. Als ik hier geen verplichtingen meer heb. En dan gaat het om mijn moeder. Ik wil er eerst nog voor haar zijn.’

Teun vervolgt: ‘Mijn moeder heeft de ziekte van Alzheimer. We proberen er het beste van te maken. Ze blijft positief en maakt de nodige grapjes.

Die humor heb ik dus van mijn moeder. Je merkt wel dat haar geheugen achteruit gaat. Maar fysiek is ze nog top. Mijn moeder woont nu in een appartement en heeft thuiszorg.’

Scroll naar boven