Douwe Bob laat zich van een hele andere kant zien: ‘een van de mooiste momenten’

Douwe Bob laat zich van een hele andere kant zien: ‘een van de mooiste momenten’

Recentelijk heeft de bekende Nederlandse singer-songwriter en Eurovisie Songfestival-deelnemer van 2016, Douwe Bob, een bijzonder gebaar gemaakt naar een overleden fan, Joep.


Tijdens Joep’s laatste dagen gaf Douwe Bob een intiem thuisconcert, wat door Joep’s familie wordt beschouwd als een van de mooiste momenten. “Dit was één van de mooiste momenten die Joep nog gekregen heeft”, deelde zijn familie mee.

Het mag wat kosten! Douwe Bob zet zijn luxe woonschip te koop voor gigantisch bedrag!

Douwe Bob heeft naast zijn muzikale carrière een nieuwe levensfase ingeluid met veranderingen in zijn levensstijl, waaronder dagelijkse ijskoude duiken.

Zorgwekkende verhalen en beelden Douwe Bob: ‘Hij stond dronken op de beurs’

“Dit probeer ik elke dag te doen”, vertelt hij over zijn dagelijkse routine. Joep, een groot bewonderaar van Douwe Bob, had plannen om met zijn zus in maart een concert van de zanger bij te wonen.

Douwe Bob geweigerd voor vlucht op luchthaven: ‘Hij schold het personeel uit’

Er was echter een belemmering vanwege zijn verslechterende gezondheid. Zijn zus nam contact op met Douwe Bob’s management, wat resulteerde in het bijzondere thuisconcert.

Verhaal Douwe Bob klopt niet helemaal: ‘dat je het ook durft te vragen’

De Wensambulance Oost-Nederland, die Douwe Bob naar Joep’s huis bracht, uitte hun dankbaarheid op Facebook: “Wat fijn dat we deze wens voor hem in vervulling hebben kunnen laten gaan.”

Douwe Bob heeft woede uitbarsting niet onder controle: ‘van kwaad tot erger’

Na het overlijden van Joep betuigde Douwe Bob zijn medeleven op Facebook met de woorden: ‘Rust zacht, Joep’. Zijn post ontving vele ontroerende reacties van fans.

Gefrustreerde Douwe Bob gaat los: ‘Heeft keuken van het theater kort en klein geslagen’

“Wat onwijs lief Douwe. Dit zal ongetwijfeld een van je meest indrukwekkende en ontroerendste optredens zijn geweest,” reageerde een fan. Ook de familie van Joep sprak hun dank uit.

Vierde kindje op komst voor zanger Douwe Bob? ‘Hij heeft flink de bloemetjes buiten gezet’

“Ik ben het zusje van Joep en ik kan met recht zeggen dat dit een van de mooiste momenten is die Joep nog gekregen heeft. Douwe, Stijn en Stichting Ambulance Wens bedankt”, schreef Joep’s zus.

Zanger Douwe Bob kapot van verdriet wegens dochtertjes: ‘Dat vind ik heel erg moeilijk’

Dit gebaar van Douwe Bob onderstreept het belang van empathie en medemenselijkheid, vooral

Op het laatste moment van iemands leven.

Zanger Douwe Bob kapot van verdriet wegens dochtertjes: ‘Dat vind ik heel erg moeilijk’
Scroll naar boven