Roy Donders deelt behoorlijk intiem gezondheidsprobleempje met de buitenwereld!

Roy Donders deelt behoorlijk intiem gezondheidsprobleempje met de buitenwereld!

De ‘Stylist van het Zuiden’, ook bekend als Roy Donders, is niet alleen bezig met zijn zakelijke activiteiten, maar ook met het delen van zijn leven als toegewijde vader via zijn YouTube-kanaal.


Wekelijks plaatst hij vlogs waarin hij de kijkers meeneemt op avonturen. Roy’s leven zit vol verrassingen en in zijn meest recente vlog onthult hij een nieuwe, vrij onthullende reis.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Het onderwerp van deze keer betreft een persoonlijke gezondheidskwestie: hij vermoedt dat hij een SOA heeft. Hij deelt openhartig: ”Mies (zijn vriendin) denkt dat ik herpes heb!”


In deze vlog van dertien minuten neemt Roy zijn publiek mee op huizenjacht met Michelle, en toont hij hoe ‘Mies’ een behandeling met nepbruiner ondergaat.

Tijdens de schoonheidsbehandelingen deelt hij zijn bezorgdheid over een minder aangename verrassing.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Hij deelt mee: ”Ik heb er crème opgedaan, want volgens mijn schatje heb ik een koortslip. Mies denkt dat ik herpes heb.”

Hoewel

De crème die hij heeft gebruikt, is onduidelijk, maar het is duidelijk te zien dat beide hoeken van zijn mond bedekt zijn met een witte substantie.

Roy verklaart: ”Eigenlijk hoefde het maar aan een kant, maar ik heb toch maar beide kanten gedaan. Want ge weet maar nooit.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Deze persoonlijke onthullingen in Roy’s vlog tonen een andere kant van zijn leven. Hierin besteedt hij niet alleen aandacht aan uiterlijke schoonheid, maar ook opent hij over persoonlijke gezondheidskwesties.

Scroll naar boven