Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Een 24-jarige dame genaamd Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, liep ondanks het leeftijdsverschil van 61 jaar met haar 85-jarige minnaar, Charles Pogue, door het gangpad.

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette, waarna hun vriendschap begon.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk nadat hij zijn gevoelens aan haar had toegegeven. Ze trouwden in juli 2022.


Miracle heeft aangegeven dat haar wens is om twee kinderen met hem te krijgen, in de hoop om een nieuwe generatie te brengen voor de tachtigjarige die op dit moment nog geen kinderen heeft.


Tijdens een interview dat gepubliceerd is door Daily Mail, onthulde Miracle, die van Nigeriaanse afkomst is, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment wist.

Na ontdekt te hebben hoe oud hij precies was, realiseerde de verpleegster zich dat ze al gevoelens voor hem had ontwikkeld en dat er al maanden verstreken waren.

“Toen ik me realiseerde dat ik te diep zat, waren er al maanden voorbij en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij zou nergens heen gaan,” zei ze.

Dit besef kwam bij me tijdens het gesprek naar boven,Toen we elkaar vroegen naar onze geboortedatum, antwoordde hij dat hij in 1937 geboren was.

”Ik heb nooit geprobeerd zijn leeftijd te raden, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem leuk zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was vanwege zijn jeugdige uitstraling. Hij is altijd zo energiek en actief…”

Nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte, zei de jongedame dat haar 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en 72-jarige opa, Joe Brown, hun relatie vanaf het begin steunden.

Het was echter moeilijk om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Afgezien van mensen die hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, krijgt Miracle’s negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

Scroll naar boven