Moeder verlaat haar gezin voor Gambiaan: Jongste kinderen wonen nu bij oudste dochter!

Moeder verlaat haar gezin voor Gambiaan: Jongste kinderen wonen nu bij oudste dochter!

Heidi Hepworth, 44 jaar oud, heeft besloten haar man met wie ze 23 jaar getrouwd was en haar negen kinderen te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige Gambiaan.


Nadat Heidi een vriendschapsverzoek van Salieu op Facebook had ontvangen, besloot ze deze te accepteren, wat het begin was van hun contact.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Heidi was al 23 jaar getrouwd met haar man Andy, en het koppel heeft zes kinderen. Uit een vorig huwelijk heeft Sandy ook nog drie kinderen.

Op een bepaald moment besloot ze de moed te verzamelen en naar Gambia te reizen om Jallow te ontmoeten. Andy vertelt zijn verhaal in The Sun en beweert dat hij kapot is van verdriet. Volgens hem verkeert Heidi in een midlifecrisis.

De persoon die ze is geworden, is verschrikkelijk. Een liefhebbende moeder zou nooit naar Gambia vertrekken om daar te paraderen met haar nieuwe vriend.

Verbazingwekkend genoeg reageerde Heidi ook op social media. Ze liet weten totaal geen spijt te hebben als moeder.

Gam

Door haar hart te volgen, heeft Heidi een keuze gemaakt waar ze geen spijt van heeft. In een interview deelde ze mee dat ze al lange tijd ongelukkig was in haar huwelijk met Andy.”Het was voor mij erg moeilijk om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee, dus ik had geen andere keus.”

Gam

”Ik ben geschokt door alle bedreigingen aan mijn adres omdat ik zogenaamd mijn kinderen in de steek zou hebben gelaten. Dat is gewoon niet gebeurd.”


In het gesprek meldt de moeder dat haar drie jongste kinderen, die ze met Andy heeft, bij haar oudste dochter wonen.


“`html

Gam

Heidi vertelt: “Elke dag kom ik online en dan video-chatten we met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.”


Heidi wil graag met haar Gambiaanse vriend trouwen. Ze benadrukt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze het vriendschapsverzoek kreeg.

Gam

Online zijn Heidi en
“`

Andy heeft flink wat modder op zich gekregen. Volgens Heidi heeft Andy stiekem berichtjes naar andere vrouwen gestuurd, iets wat hij ontkent.

Haar aanstaande stelt behoorlijk wat eisen want er moet echt iets gebeuren, anders zal het huwelijk niet doorgaan.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Jallow eist namelijk dat Heidi zich tot de islam bekeert, iets dat ze inmiddels heeft gedaan. Ze bidt nu elke dag tot Allah en volgens haar is ze erg gelukkig.

Scroll naar boven