Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Een Britse moeder heeft heftig gereageerd op het Reddit-forum toen haar 11-jarige dochter na een logeerpartij bij de buren thuis kwam met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt de dochter van de buren ervan haar dochter tot deze actie te hebben aangezet. De moeder deelt haar frustratie:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Van de week vroeg mijn dochter of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuis”

De moeder was geschokt toen ze ontdekte dat haar tienerdochter zeven piercings in haar linkeroor en drie in haar rechteroor had. Ze beschreef het als “te gek voor woorden”. Nadat ze een confrontatie aanging met de buurvrouw, hoorde ze dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 jaar had uitgenodigd om de avond in een slaapkamer door te brengen.De moeder van het verminkte meisje maakt zich grote zorgen over de situatie en verklaart, “Mijn dochter is compleet verminkt, en ze hebben het gewoon zelf gedaan. Ik maak me veel zorgen over de hygiëne, en ik zal ervoor zorgen dat alle piercings eruit gaan. Dit pik ik niet.”

In haar verklaring uit ze ook haar bezorgdheid over de invloed van oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden.”

Ze benadrukt dat een meisje van 11 te jong is om zelfstandig na te denken en later spijt kan krijgen van haar beslissingen: “Een meisje van 11 is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.”

Afbeelding van de tiener:


Afbeelding van de tiener:De moeder heeft duidelijk geschokt gereageerd op dit incident. Ze maakt zich zorgen over de invloed van leeftijdsgenoten en de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd.


Scroll naar boven