Deze adembenemende plekken in Maleisie zijn aanraders voor iedereen om te bezoeken.

Wil je de tekst niet lezen, check dan onderstaande video. Hier komt alles in voor. 

Als je naar Maleisie toe gaat, vergeet dan niet deze plekken te bezichtigen.

1. Petronas Twin Towers: De Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur zijn een iconisch symbool van Maleisië en een must-see voor elke bezoeker.

2. Batu-grotten: Batu Caves is een kalkstenen heuvel net buiten Kuala Lumpur, bekend om zijn reeks grotten en hindoetempels. 

3. Mount Kinabalu: Mount Kinabalu is de hoogste berg in Zuidoost-Azië en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. 

4. Georgetown: George Town, gelegen in Penang, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en staat bekend om zijn koloniale architectuur en levendige straatkunst. 

5. Langkawi-eiland: Het eiland Langkawi is een populaire strandbestemming in Maleisië en staat bekend om zijn prachtige landschap en heldere water. 

6. Malakka: Malakka, gelegen aan de westkust van Maleisië, is een historische stad die ooit een belangrijke handelshaven was. 

7. Nationaal park Taman Negara: Taman Negara National Park is een van de oudste regenwouden ter wereld en een populaire bestemming voor ecotoeristen.

8. Vogelpark van Kuala Lumpur: Kuala Lumpur Bird Park is het grootste vogelpark in Zuidoost-Azië en een must-see voor elke dierenliefhebber. 

9. Cameron Hooglanden: De Cameron Highlands is een hoogland in Maleisië dat bekend staat om zijn theeplantages en het koele klimaat.

10. Kinabatangan-rivier: De Kinabatangan-rivier in Sabah is een van de beste plekken in Maleisië om dieren in het wild te zien. 

Over de auteur

Scroll naar boven