Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Het leeftijdsverschil tussen geliefden is tegenwoordig geen verrassing meer. Gewoonlijk kiezen oudere mannen voor jonge schoonheden, maar er zijn ook volledig tegenovergestelde situaties.

Zij is perfect voor mij‘, zegt de 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins. Het stel gaat trouwen.

Kathy is nu met pensioen en werkte vroeger als serveerster. Devon werkt bij Walmart in een laaggeplaatste positie.


Eerst schreef Devon dat ze elkaar online ontmoetten. Na 4 maanden correspondentie ontmoetten ze elkaar voor het eerst als geliefden.


Tijdens dezelfde ontmoeting herinnert Devon zich dat hij Katy leuk vond. Hij vond dat ze er beter uitzag dan op de foto.


De man was bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte sprak. Het eerste wat Cathy echter opviel was: “Ik dacht dat je langer was“. Er ontstond meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten, ondanks hun leeftijdsverschil, om een romantische relatie op te bouwen. Ze schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

In eerste instantie dacht de moeder van Devon dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

De Jenkins-kinderen waren over het algemeen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover. Slechts één dochter was tegen hun relatie.Omdat Devon veganist is, vermijdt ze vlees en andere dierlijke producten.

“We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me,” zegt Devon.

Er wordt vaak aangenomen dat Katie rijk is en daarom een jonge minnaar heeft, maar op financieel gebied is de vrouw verre van welgesteld.

“Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn,” geeftDe 74-jarige Kathy deelt openhartig haar gevoelens.

Ze en haar partner geloven dat wanneer je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet durven nemen en moet doen wat jou geluk zal brengen.

Scroll naar boven