Danielle van het Schip onthult haar twee grote wensen: ‘Ik moet eerst aansterken’

Daniëlle van ‘t Schip ging in gesprek met de Libelle. In het interview is ze ontzettend openhartig over haar gezondheid en de slechte prognose die ze kreeg van haar arts.

Danielle van het Schip onthult haar twee grote wensen:  ‘Ik moet eerst aansterken’

Toch wil ze genieten van het leven en daar ook alles uithalen. Vanzelfsprekend kwam de diagnose als een sh0ck binnen bij Daniëlle en haar familie.

Danielle van t Schip openhartig over woorden van haar arts: ‘nog zes maanden’

”Toen ik na drie dagen weer een beetje bij mijn positieven kwam, voelde ik geen boosheid, geen: waarom ik? Nee, als dit het was, moest ik het daarmee doen”, zo vertelt ze Libelle.

Danielle van t Schip openhartig over woorden van haar arts: ‘nog zes maanden’

Daniëlle laat weten dat ze geen angst heeft voor het einde, echter is ze absoluut niet van plan om op korte termijn afscheid te nemen.

Ze maakt plannen voor de toekomst en vertelt over de twee wensen die zij heeft en waarvan ze hoopt dat die gaat uitkomen.

”Ik had altijd de wens om honderdacht te worden en daarnaast wil ik ook nog graag oma worden, en dan nu die beperkte termijn?”

Door alle kuren is ze 20 kilogram afgevallen en tevens is ze haar lange lokken verloren. Ook laat ze weten dat ze luiers draagt.

Ze probeert nu even op adempauze te komen na zeven behandelingen. ”Ik moet eerst aansterken”. aldus Daniëlle die positief blijft.

Volgend jaar gaat haar zoon Davey, woonachtig in Australië, trouwen. ”Ik ga ervan uit dat ik volgend jaar gewoon op de bruiloft van Davey ben.”

Danielle van het Schip onthult haar twee grote wensen:  ‘Ik moet eerst aansterken’
Scroll naar boven