Bizarre juice over Simon: ‘Sommigen hebben nog steeds contact met hem’😬😲

Het is inmiddels bekend dat er al langere tijd verhalen door de wandelgangen gaan over het huwelijk van Simon en Annemarie Keizer.

Bizarre juice over Simon Keizer: ‘Sommigen hebben nog steeds contact met hem’😬😲

Meerdere vermeende minnaressen klapten vorig jaar uit de zanger over de school. Ondanks alles bleef Annemarie haar man steunen maar naar verluidt zou het nu goed mis zijn.

Onlangs was Annemarie jarig, echter bleef het stil op het Instagram account van de zanger. Best vreemd daar hij alle andere jaren er wel aandacht aan besteedde.

Volgers van het koppel hebben sterk het vermoeden dat er flinke donkere wolken boven het huwelijk van Simon en Annemarie hangen en hebben het zelfs over een breuk.

,,Ze had altijd in haar bio iets van: ‘Nog steeds verliefd op Simon’. Nu is haar hele bio weg”, schrijft een volger in gesprek met Juicechannel.

Vorig jaar ging de beerput open en deden maar liefst zeven vrouwen hun verhaal over de contacten die zij hadden met de zanger.

,,Dit zijn dames die de afgelopen jaren en sommigen nu nog steeds contact en sks met hem hebben”, meldde Juicechannel destijds op Instagram.

Naar verluidt zou de zanger de dames op een camsite zijn tegen gekomen en zijn nummer aan de vrouwen hebben gegeven.

Het bleef bij sommige dames niet alleen bij bellen. ,,Die werden uitgenodigd bij hem op kantoor, daar heeft Simon namelijk een ‘mencave.”’

Over de auteur

Scroll naar boven