Connie Witteman woest op de gemeente: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Connie Witteman woest op de gemeente: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Tijdens hun uitje in Amsterdam kwamen Connie Witteman en haar vriendinnen voor een verrassing te staan toen ze met hun CityCars, beter bekend als Biro’s, op pad waren.

Connie Witteman is woedend op de gemeente: ‘Dit kan toch niet echt gebeuren?’

Ze hadden besloten om gezamenlijk in één parkeervak te parkeren, maar tot hun grote verbazing kregen ze onverwachte parkeerboetes, wat Connie Witteman enorm verbaasde.

Connie Witteman woest op de gemeente: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Connie deelde haar verbijstering op haar Instagram Stories: “Ik heb ook iets meegemaakt met parkeren en ik wil eigenlijk een duidelijke uitleg van de gemeente”.

Connie Witteman komt met DE tip om dikke kuiten soepel in laarzen te laten glijden!

Ze vertelde dat zij en haar twee vriendinnen met hun eigen elektrische voertuigen naar de Cornelis Schuytstraat waren gegaan om daar gezellig een broodje te eten.

Connie Witteman komt met DE tip om dikke kuiten soepel in laarzen te laten glijden!

Connie besloot een pragmatische aanpak te hanteren vanwege de hoge parkeerkosten in de buurt, namelijk 7,50 euro per uur; ze plaatste alle drie de autootjes in één parkeervak, in de veronderstelling dat dit dezelfde kosten zou omvatten als voor één regulier voertuig.

Connie Witteman schiet volledig uit haar slof: ‘zo naar de klote is geholpen’

“Joh, zetten jullie ook je autootje daar neer, want ik huur tenslotte die hele parkeerplaats”.

Ze gaf instructies aan haar vriendinnen.

Connie Witteman maakt gehakt van Gordon en haalt hard uit met deze foto!

Toen ze terugkeerden, ontdekten ze tot hun verbazing dat twee van de drie voertuigen een boete hadden ontvangen.

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay: ‘Ze is vreselijk aan het zeiken nu’

“Heel apart”, merkte Connie op, verwijzend naar de inconsistentie in de kosten: “Want als ik met 1 grote auto op dezelfde PP was gaan staan was ik voor 1 uur parkeren €7.50.”

Connie Witteman legde uit dat ze haar frustratie uitte over het feit dat ze voor elk van de extra CityCars dezelfde parkeerkosten moest betalen, ondanks het delen van een parkeerplek. Dit leidde tot een totale kostenpost van 22,50 euro per uur voor één enkel parkeervak. Verbaasd en op zoek naar antwoorden, uitte ze haar ongenoegen.Connie reageerde verontwaardigd op de verklaring van de gemeente: “Dit kan toch niet waar zijn??”

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay: 'Ze is vreselijk aan het zeiken nu'

“Ik wil hier graag uitleg van de gemeente over hoe zij dit zien, logisch toch?” zei Witteman, die duidelijkheid wenst over de parkeerregels die tot deze onverwachte kosten hebben geleid.

Dit bericht op Instagram bekijken

Bekijk dit bericht op Instagram

Scroll naar boven