Boze Johan Derksen haalt uit naar collega Noa Vahle: ‘Ik vind het onverstandig’

Boze Johan Derksen haalt uit naar collega Noa Vahle: ‘Ik vind het onverstandig’

Recentelijk heeft Johan Derksen stevige kritiek geuit op Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, in een aflevering van “Vandaag Inside”.

Johan Derksen boos op Noa Vahle:

In zijn uitingen toonde hij bezorgdheid over Noa’s sterke leunen op haar bekende moeder, waarbij hij dit gedrag als “echt zó klef” benoemde.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Volgens Derksen is Noa Vahle, die een rol heeft gekregen als voetbalverslaggever bij Talpa, voornamelijk in deze positie beland vanwege haar beroemde moeder.

Noa Vahle heeft haar steun gevonden in haar familiebanden.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Het talent van Noa werd eerder erkend door de mannen van “Vandaag Inside”. Nu lijkt ze echter een andere koers te varen door nauwer samen te werken met haar moeder.

Linda de Mol trekt oude truc uit de kast: Werkt deze wanhopige stap wel in haar voordeel?

Johan Derksen heeft kritiek geuit op Noa’s recente betrokkenheid bij verschillende projecten van haar moeder.

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

Naast het feit dat ze momenteel ambassadeur is van de LINDA.foundation, heeft Noa Vahle een groot interview gegeven in het blad LINDA. en zal ze deelnemen aan “Ik Hou Van Holland”. Johan Derksen vond echter dat dit te ver ging:

Noa Vahle enorm geschrokken: 'Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen'

“Daar ben ik een beetje boos om geworden. Ik vind het heel onverstandig. Noa is hier begonnen op onze redactie en plotseling hadden we iemand nodig voor een reportage en dat deed ze fantastisch.”

Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Gordon: ‘Je hebt nichten en valse nichten’

Onderstreepte tekst: “Dat meisje is een natuurtalent, die kan zich redden, die gebruikt niet de naam De Mol maar die van haar daadwerkelijke vader, prima allemaal.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Onderstreepte tekst: ”Toen ging ze met een heel groot interview in het blad de LINDA. staan. Toen heb ik gezegd: ‘Dat is niet verstandig, Noa. In iedere krant kun je je laten interviewen, maar je moet niet in de LINDA. staan.’”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Derksen zei over Noa Vahle en haar deelname aan “Ik Hou Van Holland”:  “Die moet dat juist niet doen, die moet haar eigen weg gaan en niet met die Mol-kliek een ster proberen te worden.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

”Ik vind het onverstandig van d’r moeder, ik vind het onverstandig van haar oom en eigenlijk had ze zelf ook moeten zeggen: ‘Nee, nee, ik ga mijn eigen weg. Ik ga niet bij mijn moeder inDe uitspraak van Noa Vahle, “ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen”, deed ze in een gesprek met Linda de Mol tijdens een interview voor LINDA. Tafelgast Albert Verlinde bij “Vandaag Inside” deelde de menig met Derksen over het interview. Ook kwam de suggestie naar voren dat Noa, als ze haar verhaal wil delen, beter niet voor een familiemagazine zou moeten kiezen. De vraag die opkomt, is of Noa’s carrièrepad hierdoor beïnvloed wordt.

Wat mogelijk haar sympathie bij het publiek kan schaden, zal de typische BN’er volgen.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

“Heel veel mensen die dat zien leggen dat helemaal verkeerd uit, en daar verspeelt ze sympathie mee,” waarschuwt Johan Derksen.

Scroll naar boven