Cassidy over gemene opmerkingen: ‘onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert’

Cassidy over gemene opmerkingen: ‘onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert’

Het fenomeen liefde, in al zijn vormen en variaties, is uniek en krachtig. Dit wordt op prachtige wijze geïllustreerd door het verhaal van Jesse en Cassidy.

hun romance begon met wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die al snel verdiepte tot iets veel groters. Het was liefde op het eerste gezicht, iets dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken en nam het initiatief om haar een bericht te sturen.

Direct reageerde Cassidy positief op Jesse, die hem ook aantrekkelijk vond, en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

Tijdens hun vroege gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze geboren is als man maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

Dit schrikte Jesse niet af.

Samen zagen ze het als een kans om een unieke relatie op te bouwen.

Cassidy deelt dat ze vaak te maken krijgt met haatberichten als transvrouw, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

”Je kunt chromosomen niet veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”

Cassidy wordt geraakt door deze negativiteit, maar ze is er inmiddels aan gewend. Jesse daarentegen begint nu ook met dergelijke berichten te maken te krijgen.

Sommigen beschuldigen hem ervan homo te zijn omdat hij een relatie heeft met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.

Toen hij zijn vader over zijn deelname verteldeHet tv-programma ‘Love Don’t Judge’ was aan de gang toen de vader van Jesse boos uitriep: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Jesse benadrukt echter dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en ziet Cassidy als meer dan vrouwelijk genoeg.

Hij begrijpt niet waarom mensen dit niet kunnen zien, aangezien Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.


Liefde, zoals blijkt uit hun verhaal, kent geen grenzen en trekt zich niets aan van vooroordelen of stereotypen.

Scroll naar boven