Yvon Jaspers trapt BZV kandidaat Boer keihard de grond: ‘Wat een k*topmerking!’

We kunnen wel stellen dat ieder seizoen van Boer Zoekt Vrouw een groot succes is, echter gaat Yvon Jasper in het nieuwe seizoen wel erg ver.

Yvon Jaspers trapt BZV kandidaat Boer keihard de grond: ‘Wat een k*topmerking!’

De presentatrice maakte het tijdens de eerste aflevering van het programma wel erg bont, kijkers zijn dan ook niet te spreken over de opmerking van Yvon.

Kandidaat Haico kreeg van de presentatrice de vraag of hij ooit een relatie heeft gehad. Zijn antwoord was nee en Yvon vroeg vervolgens of dat echt waar was.

Wederom gaf Haico aan dat hij dat niet had en Yvon vroeg hem vervolgens of hij ook niet een weekje een relatie heeft gehad. Daarna vroeg ze hem ook nog eens naar zijn leeftijd.

Het was verduidelijk dat Haico, die met zijn ouders het boerenbedrijf runt, behoorlijk was aangedaan door de opmerking van Yvon.

Haico vertelt: “Ik ben misschien wat stil. Ik denk dat ik meer het zelfvertrouwen mis van: doe ik het wel goed? Zeg ik wel de goede dingen?

Ik dacht altijd: het komt wel. Maar op een gegeven ogenblik word je wakker en ben je 40. Dan denk je: ja…” Vervolgens loopt Haico huilend weg uit beeld en stopt de camera even met draaien.

Yvon Jaspers trapt BZV kandidaat Boer keihard de grond: ‘Wat een k*topmerking!’

De reacties op Twitter zijn niet mals. Een bekende tv-twitteraar Victor Hopman, noemt de opmerking van Yvon “best wel een beetje nare opmerking”.

Dichter Merel Morre laat ook van zich horen en noemt het zelfs “echt heel lomp”. Janneke laat weten dat ze niet kan geloven dat Yvon geen inlevingsvermogen of compassie heeft.

Marianne spreekt ook duidelijke taal en vindt dat Yvon niet meer de gunfactor heeft. En een andere Twitteraar zegt: “Dat was een k*topmerking van Yvon!

Even die jongen Haico keihard de grond indrukken toen hij zei dat hij nog nooit een relatie gehad heeft en al 42 is ofzo… MY GOODNESS! Dit is gewoon niet best!”

Over de auteur

Scroll naar boven