Openhartige Carlo Boszhard deelt heftig en verdrietig nieuws: ‘niet normaal’

Het gaat niet helemaal lekker met de gezondheid van presentator Carlo Boszhard en dus kan hij niets anders dan het rustiger aan doen.

Vanwege zijn zwakke enkel ligt Carlo voortdurend plat maar ook heeft hij zorgen vanwege zijn hart. ,,Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust.”

Het is geen verrassing dat de agenda van de presentator vol staat met werk. Daarbij komt kijken dat hij ook in een verhuizing zit.

Jarenlang woonde Carlo naast zijn moeder maar vorig jaar maakte hij bekend dat hij en zijn partner een andere woning hadden gekocht en dus gingen verhuizen.

Maar liefst 22 jaar waren Carlo en zijn moeder buren van elkaar, echter heeft hij zijn woning ingeruild voor een prachtige villa.

Het nieuwe stulpje van Carlo heeft een woonoppervlakte van maar liefst 232 vierkante meter en volgens Bekende Buren heeft hij dit stulpje gekocht voor een bedrag van 2.195.000 euro. 

Op 11 januari 2023 vond de overdracht van de villa plaats en de mannen zijn nu dan ook volop bezig met de verbouwing.

Carlo merkt dat hij ook niet meer de jongste is en zijn lichaam laat hem dan ook regelmatig weten dat het allemaal teveel is. Hij maakt zich dan ook zorgen om zijn eigen gezondheid.

Helaas is hij tijdens het klussen in zijn nieuwe stulpje door zijn enkel gegaan en dat is helaas al vaker gebeurd.

,,Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil. Dat betekent met de been omhoog.

Ik ben nu zelf toe aan onderhoud”, aldus Carlo in zijn column voor Televizier. ,,Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is niet normaal.”

Carlo laat in zijn column ook weten dat hij zich zorgen maakt over zijn hart. ,,Ook het hart is in onze familie zwak”, legt hij uit. 

,,Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren en lig dus met het been omhoog.”

Scroll naar boven