Zangeres Hanny heeft duidelijke boodschap voor schoondochter Nicol: ‘Helaas voor je’

nog niet zo lang geleden was Nicol Kremers weer live op het platform TikTok en daar deed ze toch wel min of meer een bijzondere onthulling.

Na maandenlange geruchten kwam er onlangs het bericht dat Peter Gillis en Nicol Kremers een punt achter hun relatie hadden gezet.

Kremers had het als nel erg leuk met een barbier uit Schoonhoven, genaamd Mike. Inmiddels is het alweer over en uit tussen de twee.

Nicol heeft vaarwel moeten zeggen tegen het luxe leventje dat zij had bij Peter Gillis en nu moet zij dan ook haar eigen boontjes zien te doppen.

In de livesessie van onlangs deed Kremers een bijzondere onthulling en uiteraard zorgt dit voor een nieuwe stroom aan geruchten.

,,Nicol zei net in d’r live dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Kortom: een nieuwe relatie dus”, meldt een bron aan juicekanaal Realityfbi.

Het klopt inderdaad dat Nicol Kremers weer een relatie heeft en dit keer met Patrick Udema, de zoon van zangeres Hanny (en de Rekels).

Zangeres Hanny kennen we voornamelijk van de hit “Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn” en zij laat duidelijk merken dat ze niet blij is met haar nieuwe schoondochter.

Onder een post van Nicol op Instagram nam Hanny geen blad voor haar mond: “Klasse kun je niet kopen! Helaas voor je! Zelfs niet met je screenbuddy! Get a life woman!

Richt je op het spoor van ellende achter je. Sla die lelijke nagels van je niet in elke kerel die je tegenkomt. Ga normaal werken voor je geld.”

De zangeres liet ook weten dat ze de rest van haar familie zal beschermen tegen Nicol. Kremers voelt zich echter al helemaal thuis en noemde eerder deze week de kinderen van haar partner ‘bonus-kinderen’.

Bij zangeres Hanny viel deze opmerking niet goed. “Zoek je eigen huis. Wees eerst een moeder voor je eigen kinderen voor je mijn kleinkinderen bonus-kinderen noemt!

Even een belofte. Mijn huis kom je echt nooit in.” Kortom schoonmoeder Hanny is helemaal niet blij met het nieuwe lid van de familie.

Scroll naar boven