Bezorgde Andre Hazes met zijn handen in het haar : ‘Ik vind het niet heel relaxed’

André Hazes laat zich in gesprek met het AD uit over een eventuele familiehereniging. Op korte termijn zal dat volgens hem niet gebeuren, maar hij denkt dat een ieder dat wel uiteindelijk wil.

De zanger laat weten dat het goed gaat met hem en dat hij momenteel goed in zijn vel zit. Zijn huis in Wilnis wordt ingericht.

Alweer het eind van een hoofdstuk voor Andre Hazes: ‘Dat WAS drie maanden’

André gaf een duidelijk antwoord toen het AD vroeg naar het herstel van de familiebanden.. ,,Dat is wat we diep in ons hart allemaal wel willen.

Andre Hazes over de band met zijn moeder: De reden waarom zij twijfels heeft over Monique!

Alleen kun je niets forceren. Vooral ik niet. Ik heb met beiden geen lekker contact, maar ik heb geen ruzie met hen en zij hebben dat wel met elkaar. Dat maakt het lastig.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Nu is hij er niet meer mee bezig maar heeft er heel veel pijn door gehad. ,,Als ik mijn zoon van school haal en ik zie die lach op zijn kop, dan telt niks anders meer.”

Andre Hazes niet heel positief over toekomst: ‘Ik zie het somber in na al die jaren’

Vandaag de dag is de band met de rest van de familieleden nog niet hersteld maar de band met zijn gezin is beter dan ooit.

Andre Hazes over de band met zijn moeder: De reden waarom zij twijfels heeft over Monique!

,,Op maandag en dinsdag slaap ik bij hen in Rotterdam en breng ik Dré naar school of haal hem op. Dat ritme bevalt ons allebei heel goed.”

Bron klapt uit de school over huwelijk Andre en Monique: Hier gaan ze trouwen!

Toch maakt André zich zorgen over zijn zoon als hij later groot is, ,,Ik vind het niet heel relaxed als hij later in Rotterdam gaat stappen. Mijn doel is ook om ze voor die tijd deze kant op te halen. ”

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

Hij laat weten dat het belangrijk is dat zijn zoon leert van zijn fouten. ,,Aan de andere kant moet hij ook zijn eigen jeugd hebben en op zijn bek kunnen gaan.

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

Mijn voordeel is dat ik die fouten herken als hij er teveel achter elkaar maakt kan ik daar wel met hem over praten.”

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:
Scroll naar boven