Ga je binnenkort naar Engeland? Deze plekken moet je bezichtigen!

Nog nooit naar Engeland geweest, deze plekken mag je niet missen. Bekijk onderstaande video met de top 5 mooiste plekken.

Londen

Geen reis naar Engeland zou compleet zijn zonder een bezoek aan de hoofdstad, Londen. Zorg ervoor dat u de belangrijkste toeristische attracties bezoekt, zoals de Tower of London, de Big Ben en de London Eye om een ​​glimp op te vangen van het verleden van Londen.

Romeinse baden in bath:

Maak vervolgens een uitstapje naar de historische stad Bath, in het westen van Engeland, waar u traditionele baden kunt vinden die door de Romeinen zijn uitgehouwen en nog steeds in goede staat verkeren. Zorg ervoor dat je de ticketprijzen en informatie voor een bezoek aan de Romeinse baden bekijkt.

Durdle Door

Natuurliefhebbers, deze is voor jou! Durdle Door is een prachtige natuurlijke kalkstenen boog aan de zuidwestkust. Er wordt aangenomen dat het miljoenen jaren geleden is ontstaan ​​door een tektonische plaatcrash. Het afgelegen strand naast de boog is perfect voor een rustige dag vol ontspanning en genieten van de schoonheid van moeder natuur.

De Cotswolds:

Ga voor een typisch Britse ervaring naar de Cotswolds. Dit gebied, gelegen in het centrum van Engeland, is gevuld met kleine middeleeuwse dorpjes, charmante huisjes met rieten daken en kronkelende straatjes. De Cotswolds kunnen het beste met de auto worden verkend, zodat u echt buiten de gebaande paden kunt gaan en de verborgen juweeltjes van het gebied kunt ontdekken.

Brighton strand:

Deze charmante kustplaats, op slechts een uur rijden met de trein van Londen, is een must-see. Met zijn grootse Victoriaanse promenade en kleurrijke huizen heb je het gevoel alsof je in een ansichtkaart bent gestapt. Maar de echte parel van Brighton Beach is de traditionele pier met arcadespellen en achtbanen.

Scroll naar boven