Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Een vrouw, die verloofd is met een man die twee keer zo oud is als zij, heeft volgehouden dat ze geen goudzoeker is en dat ze de ware liefde heeft gevonden bij haar miljonairpartner.

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Allana Luke, nu 23 jaar oud, ontmoette Jeff Winn, 56, voor het eerst op Tinder in 2020. Op de tweede date vloog hij haar naar Marbella voor haar verjaardag.

Het was tijdens deze reis dat zeKort nadat ze hun liefde voor elkaar hadden verklaard, verhuisde Allana naar Jeffs landhuis met 11 bedden in Newcastle.

Sindsdien heeft de 56-jarige manager van het advocatenkantoor aanzienlijke cadeaus gekocht voor Allana, waaronder een Audi TT, een Rolex-horloge, designerhandtassen en meerdere vakanties naar bestemmingen zoals Barbados en Thailand.

Ondanks de eventuele perceptie van anderen over hun relatie, beweert de 23-jarige, die als de persoonlijke assistent van haar partner werkt, dat geld geen rol speelt in hun verbintenis. 


Ze legde uit dat Jeff er veel ouder uitziet dan zij, wat ervoor zorgt dat mensen met hun ogen kunnen rollen als ze hen zien.


“Mensen gaan er automatisch van uit dat ik gewoon een meisje ben dat op zijn geld uit is. Ik neem het ze niet kwalijk, dat zou ook mijn eerste gedachte zijn.


Maar

Nadat ze samen naar Spanje waren gereisd, werd hun relatie steeds sterker en op 2 juni deed Jeff een aanzoek. Allana benadrukte dat ze graag een huwelijkscontract wilde ondertekenen en voegde eraan toe: “Hij denkt niet dat dit nodig is, maar ik zou graag willen dat hij gemoedsrust heeft.”

Hun relatie is zo sterk dat Allana zelfs zei: “Ik zou nog steeds bij Jeff zijn, zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan.”

Jeffs twee volwassen kinderen, Nina (23) en Josh (21), kunnen goed met Allana overweg, net als zijn ex-vrouw.“`html


Ze zei: “Wanneer mensen ons eenmaal leren kennen, kunnen ze zien dat we een geweldige match zijn. We hebben dezelfde grapjes en lachen altijd.”


Verder zei Allana: ‘Alle vrienden van Jeff hebben opgemerkt hoeveel gelukkiger en gezonder hij is sinds ik in zijn leven kwam. Het is verfrissend om te horen.

“`

“Mensen moeten beseffen dat het oké is om een relatie te hebben met een leeftijdsverschil – we zouden de liefde van ons leven niet moeten verbergen uit angst om veroordeeld te worden.”


Wat Jeff betreft, hij zei dat hij zocht naar iemand die ‘mooi is van binnen en van buiten’ en dat heeft hij gevonden in Allana. 


“Ik heb eerder met jongere vrouwen uitgegaan en mijn familie was het er niet mee eens”, legde hij uit. “Maar ze zijn allemaal dol op Allana omdat ze kunnen zien hoe zij mijn leven positief beïnvloedt.  Jarenlang was ik een beetje een stoute jongen, maar ik ben zoveel relaxter dan vroeger.


“Ik ben vrij bekend in Newcastle en jonge mannen geven me vaak een high five als we samen op stap zijn. Maar we krijgen wel blikken als Allana helemaal opgedirkt is. Ze zijn gewoon jaloers.”


Nog steeds zijn ze ontzettend gelukkig samen en daarnaast verwachten ze ieder moment hun kleine wondertje.


Scroll naar boven