Zenuwslopend moment voor John de Bever: ‘Ik moest naar de dokter’

Afgelopen donderdag ging het nieuwe seizoen van De Bevers weer van start, In de eerste aflevering was te zien dat het met de zanger niet heel goed ging.

Zenuwslopend moment voor John de Bever: ‘Ik moest naar de dokter’

John heeft sterk het vermoeden dat er iets gaande is met zijn gezondheid en dus bracht hij een bezoekje aan de huisarts om zich van top tot teen te laten onderzoeken.

De zanger wil graag het zekere voor het onzekere nemen en dus bezoekt hij elke drie maanden de huisarts om zich te laten nakijken.

,,Ik moest naar de dokter, want ik tril”, legt hij uit. Kees Stevens zijn echtgenoot vindt dat John, die ook wel een hypochonder wordt genoemd, aan het overdrijven is.

,,Hij zoekt het op Google op: trillen, misselijk en hoofdpijn. Nou, dan ben je d0od”, zegt Kees. John houdt voet bij stuk en vindt dat een grondige controle noodzakelijk is.

Aan zijn huisarts vertelt John wat zijn klachten zijn. Gelukkig kon de huisarts uitsluiten dat John niet aan Parkinson, ALS of MS lijdt.

Hij verzoekt de huisarts om ook nog even naar zijn oren te kijken en zijn bloeddruk op te meten. Alles is goed en hij kan weer opgelucht adem halen.

Zenuwslopend moment voor John de Bever: ‘Ik moest naar de dokter’

,,Ik laat elke twee, drie maanden mijn bloed prikken en onderzoeken. Dat vind ik belangrijk”, legt John de Bever uit.

Zijn echtgenoot Kees laat weten dat zijn grote liefde John veel vaker een bezoekje brengt naar de huisarts.

,,Daarom worden onze premies zo hoog door jou. Hij zegt drie maanden, maar het is drie weken.”

Scroll naar boven