Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Aquariummedewerker Savannah uit Australië, onlangs bekeerd tot de islam, deelde op TikTok een opmerkelijke ervaring.

Na haar bekering besloot Savannah om tijdens haar werk een hijab te dragen, een weloverwogen keuze voor haar.

In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als pinguïn had verkleed, een vraag die ze in eerste instantie niet serieus nam.

Opeens was Savannah sprakeloos. Haar bevestigende antwoord was een reflex, denkend dat het een grap was. Maar al snel drong het tot haar door dat de man serieus was.

Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. Ze liet hem weten dat ze geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood.

De video leidde tot verschillende reacties onder de kijkers. Sommigen beschouwden her dit als een grappige situatie, terwijl anderen het als ongemakkelijk bestempelden.

Sommigen beschouwden de opmerking van de man als onbeleefd, terwijl anderen het zagen als een onschuldige grap.

Een commentator suggereerde: “Dit is gewoon een typische grap van een oudere man, misschien niet gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.”

Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie aan: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”


Er was een mede-hijabi die haar eigen ervaring deelde. Ze zei: “Als hijabi vermijd ik zwart-wit combinaties, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen.”

@angel.azahar Im not a penguin 🐧 #hijabi

#hijab
#jilbab
#muslim
#muslimtiktok
#muslimah
#hijabitiktok
♬ original sound – Mrsshahhh🇵🇸

Scroll naar boven