Andre openhartig over zus Roxeanne: ‘Dat zit gewoon in ons, ergens heel diep verborgen’

Dat de banden binnen de familie Hazes niet goed zijn, is inmiddels bekend bij vrijwel iedere Nederlander. Hun hele hebben en houden ligt zowat op straat.

Andre openhartig over zus Roxeanne: ‘Dat zit gewoon in ons, ergens heel diep verborgen’

Moeder Rachel en dochter Roxeanne hebben geen contact meer met elkaar, wel heeft ze zo nu en dan nog contact met haar zoon.

De zanger onthult dat hij tot op de dag van vandaag nog altijd geen contact heeft met zijn zus. ,,We hebben een andere mindset.”

Vreemde actie van Andre Hazes: ‘in afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets’

Rachel en Roxeanne communiceren alleen nog maar met elkaar via hun advocaten, echter is de band tussen moeder en zoon ook bekoeld.

De zanger ziet zijn moeder nauwelijks maar ze spreken nog wel met elkaar. Over de band met zijn moeder wil hij dan ook niet heel veel zeggen.

Andre Hazes openhartig over zijn moeder en zus: ‘Ik zie het somber in na al die jaren’

In gesprek met De Telegraaf vertelt de zanger wel over de band met zijn zus Roxeanne. ,,Als zij iets tofs doet, ben ik trots op haar. Dat zit gewoon in ons, ergens heel diep verborgen”, zegt André.

Er is geen contact met zijn zus en hij benadrukt dat er ook geen sprake is van ruzie. ,,Weet je wat het is? Jij gaat ergens wonen en je buren zijn aardig, maar that’s it. Je hoeft geen contact met ze.”

André heeft dat gevoel naar eigen zeggen bij zijn zus. ,,Ik heb een bepaalde mindset, wij hebben dat allemaal, en die kan gewoon niet matchen”, legt hij uit.

,,Ik ben op niemand boos en als zij iets goed doet, ben ik trots op haar. En datzelfde geldt voor mijn moeder. Als zij een rechtszaak wint… Nee, grapje!”

Over de auteur

Scroll naar boven