Andre Hazes wil niet langer zwijgen: ‘Ik vind ons gezin een beetje sneu’

Andre Hazes wil niet langer zwijgen: ‘Ik vind ons gezin een beetje sneu’

De bekende Nederlandse zanger André Hazes heeft in zijn documentaire ‘The Next Chapter’ gesproken over de complexe relatie met zijn moeder Rachel.

Hij onthult dat het laatste contact tussen hen plaatsvond achter de schermen bij het evenement Holland Zingt Hazes in maart.

Rachel Hazes staat morgen weer voor het hekje: ‘voor het eerst onder ede verhoord’

“Toen heb ik haar nog gesproken en daarna is er nooit meer contact geweest, nee”, legt hij uit.

In zijn documentaire onthult André dat de aanwezigheid van zijn partner Monique en de relatie met zijn moeder niet samengaan. Hij neemt geen blad voor de mond en toont geen genade, wat ook gefilmd is.

Anderzijds heeft André zijn hart verloren en aangekondigd dat er gezinsuitbreiding is. Dit heeft hij laten weten in de documentaire.

Daarnaast uit Els Hofland, Rachel’s zus, haar onbegrip over deze situatie. Zij vindt de situatie heel treurig.“`
Zus Els is bang voor wraakplan Rachel Hazes en zet daarom uit voorzorg DIT te koop!

Uit voorzorg zet zus Els DIT te koop omdat ze bang is voor het wraakplan van Rachel Hazes, aldus een recente uitspraak. Ze verklaarde: “Heel eerlijk: ik zou er niet aan moeten denken dat ik geen contact met mijn kinderen zou hebben, want ik vind mijn kinderen en kleinkinderen het belangrijkste in mijn leven”. Daar voegde ze aan toe: “Ik gun het niemand en Dré ook niet dat hij nu weer ruzie heeft met z’n moeder.”

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

De derde aflevering van de documentaire, uitgezonden op Videoland, duikt dieper in het verhaal van André Hazes en onthult meer over zijn leven.

“`

De relatie met zijn moeder zorgt voor conflicten bij André Hazes.

Nederlanders halen hard uit naar Andre Hazes: Daar zitten wij allemaal nou NIET op te wachten

Hij maakt melding van een rechtszaak waar zijn moeder Rachel bij betrokken is.  “In die rechtszaak werd er gevraagd of mijn moeder Klaas Otto in dienst had.”

Andre Hazes krijgt commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

“En dan was het antwoord ja, omdat ze bang was dat haar versla afde zoon op de stoep zou staan. Dit gaat gewoon te ver”, aldus André die zijn frustratie uit.

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

In een eerdere uitzending van Jinek heeft André ook zijn gevoelens geuit over zijn moeder. Hij zei: “Ik vind ons gezin een beetje sneu, snap je? Hoe ons leven eigenlijk is gelopen met elkaar en het verlies…”

Rachel laat zich van haar slechtste kant zien door deze opmerking te maken over dochter!

”Het is heel verdrietig”, en voegt eraan toe: “Ik heb geen contact met mijn moeder op dit moment, maar ik vind haar ook heel zielig, omdat sommige dingen…”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

De complexe en beladen relatie tussen André en zijn moeder wordt belicht door dergelijke uitspraken zoals deze: ”Ze kan er niet zoveel aan doen. Sommige dingen worden haar aangedaan en ik vind het sneu.” 

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’
Scroll naar boven