Andre Hazes openhartig over familiebanden: ‘Ik zie het somber in na al die jaren’

Inmiddels hebben André Hazes en zijn zus Roxeanne de strijdbijl eindelijk begraven, echter zijn de familieruzies nog niet helemaal opgelost.

Andre Hazes openhartig over zijn moeder en zus: ‘Ik zie het somber in na al die jaren’

Het is duidelijk dat de band tussen Rachel en Roxeanne een dieptepunt heeft bereikt. Andre vertelt in de 538-middagshow met Frank Dane: “Het is écht triest”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Rachel buigt voor dochter Roxeanne!

Zoals inmiddels heel Nederland weet is er een strijd gaande om de erfenis en werd duidelijk dat rachel geen erfgenaam is.

De zanger wil zich niet bemoeien met het conflict. “Wat hen doen is natuurlijk al heavy, maar als je erbuiten staat en je wordt er alsnog ingetrokken, dat is gewoon raar ofzo.

Psycholoog maakt zich grote zorgen over Andre: ‘Iedereen wil iets van hem’

Zo voelt het gewoon voor mij dan. Ik wil je er van alles over vertellen, alleen ik weet niks. Ik lees het ook van De Telegraaf, snap je?”

Vreemde actie van Andre Hazes: ‘in afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets’

Nieuwslezeres Airen Mylene vraagt zich af waarom Rachel niet gewoon in gesprek gaat met haar kinderen om alles uit te praten.

André lijkt de hoop opgegeven te hebben. “Weet je… Het is al zo ver. Ik hoop dat het allemaal nog ooit mag gebeuren, maar ik zie het somber in na al die jaren.”

Het conflict tussen zijn moeder en zus is heftig en zich met de kwestie bemoeien wil de zanger niet. Eerder gaf hij al aan dat hij zich wil focussen op het positieve.

“De band tussen hen is natuurlijk anders dan die van mij met m’n zus en die van mij en m’n moeder. Ik ben niet boos op een van de twee, maar dat zijn zij wel op elkaar nu.”

Zoals het er nu uit ziet lijkt het er op dat de familie het niet kan oplossen. Andre laat weten dat hij het heel erg zou vinden als de situatie blijft zoals die nu is. 

“Mijn vader is 53 geworden, mijn moeder is dat nu. Het zou zonde zijn als we allemaal te laat zijn. Ik heb precies dezelfde gedachte, maar ik kan dat niet voor hen bepalen.”

Andre Hazes openhartig over zijn moeder en zus: ‘Ik zie het somber in na al die jaren’

Over de auteur

Scroll naar boven