Koningspaar gaat heel ver om prinses Amalia te beschermen: bunker en paniekkamer!

Volgens insiders zou prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima nog steeds gebukt gaan onder bepaalde dreigingen.

Een normaal studentenleven, waar zij zo ontzettend naar uit keek, zit er tot op de dag van vandaag nog steeds niet in.

De meest simpele dingen, zoals wandelen in het bos, winkelen in de stad of een bioscoopje pakken, kan helaas nog steeds niet.

Om haar thuis, Paleis Huis ten Bosch zo veilig mogelijk te maken voor de prinsesjes, heeft het koningspaar flinke maatregelen genomen.

Om de veiligheid van de prinsessen te kunnen waarborgen in geval van nood is er een speciaal paleisplan ontworpen.

Het Duitse Wunderweib laat weten dat er onder het paleis een geheime tunnel is die leidt naar een ondergrondse bunker.

Dit is niet een kale, kille bunker maar een zeer luxe die uitgerust zou zijn met slaapkamers, badkamers, voedsel en medische voorraden.

In geval van een noodsituatie kan het gezin zich dan via de geheime tunnel verplaatsen naar de bunker om daar te schuilen.

Tevens is er een geluiddichte paniekkamer speciaal ontworpen en ingericht voor het gezin. Deze ruimte kan niet van buitenaf geopend worden zodra deze eenmaal afgesloten is.

Uiteraard hopen wij voor het koninklijk gezin dat zij hier nooit gebruik van hoeven te maken. Mocht er wel een ramp plaatsvinden dan zijn ze on ieder geval goed voorbereid om zichzelf te beschermen.

Over de auteur

Scroll naar boven