Vreemde actie van Andre Hazes: ‘in afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets’

Onlangs maakte zanger André Hazes zijn grote comeback tijdens het Holland Zingt Hazes spektakel. De zanger is terug van weg geweest en het lijkt de goede kant op te gaan met hem. Toch lijkt het er nu op dat er iets gaande is want er is opvallends aan de hand met zijn Instagram account.

Vreemde actie van Andre Hazes: ‘in afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets’

Tijdens zijn afwezigheid sloot hij zijn account en was het akelig stil op social media. Sinds het verschijnen van zijn documentaire staat zijn account weer open en is hij dan ook weer actief op zijn social media. Er stonden meer dan 6000 foto’s op zijn Instagram-account, echter is nu alles verdwenen.

De zanger is kennelijk druk bezig geweest want niet alleen zijn foto’s zijn van het account verdwenen, hij heeft ook nog eens iedereen ontvolgt. We kunnen dus dan ook concluderen dat de zanger ontzettend druk is geweest met een ontzettend grote schoonmaak. Het enige dat hij nog op zijn account heeft zijn zijn volgers.

“Daar moet hij even mee bezig zijn geweest”, zegt het juicekanaal Reality FBI erover. Het kanaal rijgt al snel berichten van volgers die het sterke vermoeden hebben dat dit wel eens een publiciteitsstunt zou kunnen zijn. Door deze actie heeft hij namelijk wel alle aandacht getrokken.

Een volger van juicekanaal Reality FBI laat weten: “Dan zou er wel een grote aankondiging aankomen. Nieuw album?” Het kanaal reageert terug op deze reactie en schrijft: Zou zomaar kunnen. André zei eerder rond 7 april met nieuwe muziek te komen.” Het kanaal vervolgt: “André heeft ze er alle 1067 uitgewipt. Mooi. We houdende voor nu even op een grote schoonmaak. In afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets…”

De grote man achter de comeback van de zanger liet zich onlangs nog uit over de voortgang en de nieuwe koers van de zanger. “André is op zoek naar nieuwe muziek waarmee hij een nog groter publiek gaat proberen te bereiken”, vertede Billy Dans eerder aan weekblad Privé.

Jaar in jaar uit werkte de zanger samen met zijn vaste team, bestaande uit Edwin van Hoevelaak, Bram Koning en Marcel Fisser, echter ruilde hij dit team in voor een nieuwe. Billy liet weten dat Hazes gewoon niet meer tevreden was met zijn oude team en daarom besloot een nieuwe koers te varen.

“André is een jonge, frisse gozer die moderne liedjes moet zingen. Hij heeft alles om de grootste van Nederland te zijn. Hij werd niet gelukkig van de liedjes die in het verleden voor hem zijn gemaakt (…) Kijkend naar het talent van André, moet ik eerlijk zeggen dat zijn oude team wel wat steken heeft laten vallen. Er zit zo veel meer in deze jongen dan wat eruit is gehaald.”

Over de auteur

Scroll naar boven