Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

heb sindsdien geen geluk gehad in de liefde, maar ik blijf hopen dat er een man is die mij accepteert zoals ik ben.”

Crown, die in de nachtclubs werkt als erotisch danseres, voegde eraan toe:  “Er zijn genoeg mannen die mijn vormen bewonderen, maar geen van hen is bereid om een langdurige relatie aan te gaan.”

Ik ben best extreem, dus ik denk dat mensen bang voor me zijn.”


De populariteit van BBL’s, of Braziliaanse buttlifts, is de afgelopen jaren enorm toegenomen, waarbij veel vrouwen verlangen naar Kardashian-achtige rondingen.


Dankzij haar enorme toename in populariteit heeft Crown ook meer dan 2 miljoen Instagram-volgers verzameld. Dit maakt het verrassend om te horen dat ze eenzaam is.


In een recente aflevering van de serie ‘Hooked on the Look’ van ‘Truly’, verscheen een influencer afkomstig uit Zweden en gevestigd in Göteborg, waar ze een blind date had met de Zweed Adam.


De man, zoals Crown had voorspeld, schrok van haar weelderige achterwerk en had geen interesse in een tweede date.


“Ik

“Het is te veel voor hem om alle diktes en rondingen aan te kunnen,” zei Crown treurig na de rampzalige datum. “Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterste potentiële liefdesbelangen afschrikt, zei Crown dat ze geen plannen heeft om te stoppen met de verbeteringen.

Ze heeft bijna $ 150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts en is klaar om haar zesde procedure te plannen.


Ze verklaarde: “Ik wil de grootste kont ter wereld krijgen en dat is mijn doel. Ik ga het bereiken.” Ze voegde eraan toe: “Toen ik twintig jaar oud was, deed ik mijn eerste operatie en binnenkort krijg ik mijn zesde.”


Het model heeft verschillende cosmetische ingrepen ondergaan, waaronder borstimplantaten en lipfillers. Haar achterste is echter haar favoriete deel van haar lichaam.

“Het gevoel van een grote kont, ik hou er gewoon van. Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin ge!l van mezelf te worden”, vertelde ze aan de Sun in 2017.

“Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy voel en dat ik me krachtig voel.”

Scroll naar boven