Man wil alleen aantrekkelijke vrouwen daten: ‘Ik heb maar een eis’

Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Kevin, een 42-jarige man uit Schotland, heeft onlangs een nogal opmerkelijke video op het platform TikTok geplaatst.

Automatische concepten

In de video maakt hij duidelijk dat hij voortaan alleen wil daten met vrouwen die hij aantrekkelijk vindt.

In de video verklaart hij openlijk: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”

Als treinmachinist en alleenstaande vader deelt Kevin regelmatig video’s op TikTok, vaak met zijn hond Blade. In een recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Momenteel vrijgezel, geeft Kevin toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen, die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’. Hij zegt: “Ik…”

Kevin verlangt naar een mooie vrouw en zegt: “Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant.” Vervolgens beschrijft hij zijn ideale partner als volgt: “Ik heb maar een eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Vervolgens legt hij uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ noemt (Broken Boomerang B*tches):

“Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer,” aldus Kevin.

“`html

Kevin heeft specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een afkeer van opgestoken haar.

Automatische concepten

“Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Hij voegt toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.


De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch.

“`Een van de kijkers heeft gereageerd met de opmerking: “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”.


De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft de persoon de video verwijderd.


Scroll naar boven