Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Sonja Semyonova, 45, heeft een ongebruikelijke wending genomen in haar liefdesleven. Ze identificeert zichzelf als een ‘ecosksueel’.


Ze heeft gevoelens ontwikkeld voor een eikenboom, die ze gelooft dat op haar heeft gewacht gedurende honderden jaren. Volgens haar vult deze boom, die zij Rudolf heeft genoemd, haar met ‘erotische energie’.


Voorheen was Sonja getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naar

In 2020 bezocht Sonja Vancouver Island, waar ze als specialist in het vertellen van erotische verhalen, tijdens de lockdown een enorme eikenboom ontdekte tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen. Deze ervaring is nu bijna drie jaar geleden.

Tijdens haar dagelijkse wandelingen op een pad in de buurt van de boom, voelde Sonja al een sterke verbondenheid met de boom. Ze deelt: “Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom.”


Sonja’s band met de eik, liefkozend Rudolf genoemd, werd steeds sterker. Pas in de zomer van 2021 ontwikkelde ze echter ‘er0tische gevoelens’ voor de indrukwekkende boom.


In haar verhalen beschrijft Sonja het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel ze voorheen relaties met mannen had, beschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.

“De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon. Het is niet te vergelijken met mensen.”

“Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.

Ecosksualiteit betekent volgens Sonja niet dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.

“Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een er0tisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt nat van de opwinding.”

”Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niks spannenders.”

“`html

Dit bericht op Instagram bekijken

“`


Een bericht gedeeld door Sonja Semyonova (@bodystoryteller)

Scroll naar boven