5 Geweldige tips voor een stralende lach van oor tot oor!

Een stralende lach doet meer dan een mooi outfitje met leuke accessoires. Het zelfvertrouwen groeit dankzij een stralende lach en maakt de mens nog mooier. Het gebit is ontzettend belangrijk als we het hebben over een stralende lach, onderschat de kracht van een mooi gebit niet. Het is daarom belangrijk om jouw tanden goed te verzorgen en een slechte mondhygiëne dus te vooromen

Ben jij onzeker over je glimlach, omdat je gebit toch niet zo mooi is als dat je zou willen? Maak je geen zorgen! DR SMILE heeft geweldige tips om weer een stralende lacht op jouw gezicht te krijgen. Hieronder delen wij vijf belangrijke tips van DR SMILE met jullie!

5 Geweldige tips voor een stralende lach van oor tot oor!

1. Goed poetsen

Goede mondhygiëne valt of staat met goed poetsen. Heel veel mensen vergeten hun tong goed te reinigen, terwijl dit toch echt raadzaam is om te doen. Tandvlees hoort gezond en mooi roze te zijn en daarom is het belangrijk om te flossen. Door te flossen verwijder je tandplak en ook voedselresten op de plaatsen waar je met een normale tandenborstel niet goed bij kan. Bij het niet verwijderen van tandplak gaat het zich ophopen en dit kan weer leiden tot tandbederf en tandvlees dat ontstoken raakt.

2. Oefen je glimlach

Ben jij op zoek naar de perfecte glimlach op jouw gezicht? Begin dan vooral met het oefenen van je glimlach. Het zelfvertrouwen groeit namelijk bij een mooie lach. Heb je problemen met de perfecte glimlach vanwege je gebit, kom dan vooral in actie. Een mooie glimlach hangt namelijk ook echt van mooie gezonde tanden in de mond.

3. Ontspan

Glimlachen kan iedereen, echter is een oprechte glimlach de beste glimlach. Probeer je gezichtsspieren en je schouders te ontspannen en kijk vervolgens in de spiegel. Denk aan een mooi, fijn en warm moment in je leven of aan een vrolijke gebeurtenis met je vrienden en/of familie. Tevens is het ontzettend belangrijk dat je voldoende slaapt, minimaal acht uur per nacht. Het lichaam en je geest is namelijk meer ontspannen wanneer je voldoende slaapt, kortom dit heeft een positief effect op jouw glimlach.

4. Verzorg je lippen

Een glimlach is ook te zien aan je lippen en dus is het belangrijk om deze mooi en soepel te houden. Verzorg je lippen daarom goed en exfolieer je lippen met een lipscrub of tandenborstel. Heb je last van barstjes op je lippen, dan moet je dit alleen na het douchen doen. Tevens is het belangrijk om een goede lipbalsem te gebruiken en voldoende water te drinken.

5. Esthetische verbetering

Ben je onzeker over je gebit en niet tevreden? Ook daar is iets aan te doen! Breng een bezoek aan een partnerpraktijk van DR SMIlE en laat je adviseren. Er zijn diverse opties die ze daar met je kunnen bespreken, waaronder aligners. Aan de hand van een 3D-scan wordt een behandelplan met daarin een simulatie van het haalbare resultaat opgesteld. Over het algemeen krijgen 80% van alle klanten het advies om een behandeling aan te gaan gedurende 4 tot 9 maanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven